de betere bandenservice


Reviews Bandimex

Bandimex is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.
Heeft u een bezoek gebracht aan Bandimex en wilt u ook een review plaatsen? Dat kan heel eenvoudig via deze link
  • Gemiddeld

    9
    100%
    84

Laatste beoordelingen

  • Carla (Numansdorp, 10-09-2020)

    Top service !
    Top service !

    9
    ja
  • Simone (Hekelingen, 09-09-2020)

    Toppers !
    Ook vandaag weer onze redder in nood #lekke band !

    10
    ja
  • Amanda kramer (hellevoetsluis, 09-09-2020)

    Top service !!
    wij zijn al heel wat jaren klant bij Piet en kan eeelijk zeggen dat dit nog een echt ouderwets bedrijf is zoals je ze wilt zien, goede service, eerlijke mensen.

    10
    ja
  • Meindert (Oostvoorne , 08-09-2020)

    Top
    Top bedrijf

    10
    ja
  • D.J. Hoogstad (Akersloot, 08-09-2020)

    Uitstekend
    Goede afspraken, punktueel en niet te duur

    9
    ja
  • Edwin de jong (Bleiswijk , 08-09-2020)

    Super gezellig en goed team
    Altijd aardig koffie staat klaar wat wil je nog meer als je er toch bent banden keuze en velgen zijn perfect voor ieder wat wils

    10
    ja
  • Robert (Rotterdam, 08-09-2020)

    Bij Bandimex gaan vakmanschap en klantgerichtheid samen hand in hand.
    De flexibiliteit bij het plannen van een afspraak, de goede sfeer in het bedrijf die je proeft terwijl je wacht tijdens een bandenwissel en de kwaliteit van het geleverde werk maken dat ik al jaren een zeer tevreden klant van Bandimex ben.

    10
    ja
  • Sander Geenen (Ridderkerk, 08-09-2020)

    Topbedrijf
    ik kom hier nu zo 15 jaar goede service en gezellige mensen

    10
    ja
  • Martin (Rotterdam, 07-09-2020)

    Top service en afspraak is afspraak!
    Ik heb een afspraak gemaakt om mijn banden te laten vervangen. Ik kreeg goed advies en op de dag van de afspraak was ik precies op tijd aan de beurt. Tijdens de werkzaamheden kan je genieten van een kop koffie/thee/Chocomel of wat fris en voordat je het weet staat je auto weer klaar. Prijstechnisch is Bandimex ook super!

    9
    ja
  • Alexander (Rotterdam, 07-09-2020)

    Ik kom hier al jaren!
    De mensen bij Bandimex weten wat ze doen. Het zijn auto liefhebbers. Geven uitstekende adviezen vwb de banden en helpen je de juiste keuze te maken. De prijs is prima, en de service ook. Mijn Mazda MX—5, een youngtimer uit 1994, heeft nieuwe voorbandjes en hij rijdt weer perfect! De trillingen uit het stuur zijn helemaal verdwenen. Veel succes op de nieuwe locatie!

    10
    ja

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail