de betere bandenservice


Zomerbanden in alle soorten en maten

Er zijn banden voor elk weertype en elk type bestuurder. Zo hebben de meeste fabrikanten wel een Fuelsaver of een Eco band. Deze banden verlagen het brandstofverbruik en hebben een langere levensduur. Daarentegen is de grip op een nat wegdek vaak minder. Voor de sportieve rijder produceren de meeste bandenmerken ook speciale sportbanden. Deze banden kenmerken zich door een goede waterafvoer en extra veel grip. En dan is er nog de allround band, een prima band met regulier profiel die op elk terrein gemiddelde prestaties levert. 

Zomerbanden kopen voor personenauto’s en vrachtwagens in de regio Rotterdam

Met 'zomerbanden' worden eigenlijk de gewone personenwagenbanden bedoeld die standaard onder uw auto zitten. Bandenfabrikanten gebruiken de term zomerbanden enkel en alleen om het verschil aan te geven tussen zomer- en winterbanden.
Bandimex levert al sinds 1974 een bijdrage aan de veiligheid van particuliere en zakelijke klanten in de regio Rotterdam. Dat begint met deskundig advies over de juiste bandenkeuze. Daarnaast gebeurt het balanceren en uitlijnen van uw banden met de meest geavanceerde apparatuur. Dit garandeert een langere levensduur en betekent bovendien minder slijtage van uw auto.  

Zomerbanden kopen Rotterdam

 
Bandenadvies op maat
Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail