De betere bandenserivce sinds 1974

Bandimex, goed op weg sinds 1974

Kwaliteit, deskundig advies en een uitstekende service, dat zijn onze belangrijkste pijlers bij Bandimex. Wat voor auto u ook rijdt, met een schat aan ervaring, specialistisch personeel en de meest moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat u veilig en comfortabel de weg op kunt. Als erkende bandenspecialist door de VACO bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland, hebben we aandacht voor arbo- en milieuzorg en voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen.

Over ons

Bandimex door de jaren heen

Bandimex werd in 1974 opgericht door Wim Hoogstad en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving. Onder leiding van Wim, en later die van zoon Piet, heeft het familiebedrijf wat zich in het begin voornamelijk richtte op bandenvervanging, zich ontwikkeld tot allround bandenspecialist en de ‘betere bandenservice’ van Rotterdam. In 2007 hebben we ons werkoppervlak aanzienlijk uitgebreid, van een bescheiden 300 m2 naar een indrukwekkende 3.000 m2, met onder andere 6 werkplekken voor zowel personenauto’s als vrachtwagens. Deze werkplekken zijn uitgerust met de meest geavanceerde apparatuur, zodat onze ervaren monteurs u altijd snel weer veilig de weg op kunnen helpen. Daarnaast bieden we ook een indrukwekkend ‘bandenhotel’ voor de veilige opslag van zomer- en winterbanden. Kortom, voor ál uw bandenzaken heeft u genoeg aan één adres.

Fusie met PJ Bandenservice

Op 1 Januari 2020 heeft Bandimex het collega-bedrijf PJ Bandenservice overgenomen. Op het moment dat de eigenaar van PJ Bandenservice had besloten om van zijn welverdiende pensioen te gaan genieten, zag Piet Hoogstad namelijk een mooie kans om door het samenvoegen van beide bedrijven een grotere rol te gaan spelen in de banden- en wielenwereld in regio Rotterdam.

Sinds 1 juli 2020 hebben we beide bedrijven ook fysiek samengevoegd op de locatie van PJ Bandenservice aan de Van Meelstraat 3 in Rotterdam. Deze locatie ligt daarmee centraal in de Waalhaven, naast de KPN-zendmast. Door de fusie onderscheiden wij ons nog meer t.o.v. onze concullega’s op het gebied van het uitlijnen van personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen en campers, waarbij het ook voor vrachtwagens mogelijk is om dit op locatie uit te voeren. Door de uitbreiding van onze capaciteit zijn we nog meer in staat om ad-hoc werkzaamheden uit te voeren en kunnen we een groter aantal werkzaamheden verrichten dan voorheen.

Bandenadvies op maat in regio Rotterdam

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam.