Industrie-, vrachtwagen- en bestelwagenbanden

Ontdek hoe Bandimex ook úw onderneming kan voorzien van banden van hoogwaardige kwaliteit. Van industriebanden tot bestelwagen banden en vrachtwagen banden kopen, we hebben veel banden direct op voorraad. Met de juiste banden keuze zorgen wij voor veiligheid, rijcomfort en maximaal rendement.

Industriebanden voor specifieke toepassingen

Van kleine heftrucks tot straddle carriers en van tractoren tot grondverzetmachines, ook bij industriebanden voor diverse industriële toepassingen bent u bij Bandimex aan het juiste adres. Onze industriebanden zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen en uitdagingen van uw werkterrein. Ze bieden de gewenste grip, stabiliteit en duurzaamheid, zodat u efficiënt en veilig te werk kunt gaan, ongeacht de omstandigheden. Onze industriebanden zorgen ervoor dat uw voertuigen 24/7 inzetbaar zijn.

Optimaal transport: Vrachtwagen banden

Een lage kostprijs per kilometer, dat is wat telt en dat begrijpen we als ‘betere bandenservice in de regio’ als geen ander. Omdat vrachtwagen banden gemiddeld een kwart van de totale onderhoudskosten van het voertuig vormen, is een optimale prijs/kwaliteitverhouding van banden en wielen essentieel. Met welke band maakt u de meeste veilige kilometers? En voor welke prijs? Met ruim 50 jaar ervaring weet Bandimex als geen ander hoe u maximaal voordeel haalt uit uw vrachtwagen banden. Kies voor persoonlijk bandenadvies bij vrachtwagen banden kopen, dan bepalen we samen met u welke vrachtwagen banden niet alleen de veiligheid waarborgen, maar ook uw operationele kosten optimaliseren. Het is ons doel om u te begeleiden bij het vinden van de perfecte band voor uw specifieke wagens. Zo zorgen we ervoor dat u met vertrouwen de weg op kunt en tegelijkertijd uw kosten beheerst.

Bestelwagen banden van topkwaliteit

Naast industriebanden en vrachtwagen banden, vindt u bij Bandimex ook een uitgebreid assortiment van bestelwagen banden. Bij de aanschaf van de juiste bestelwagen banden, is het draagvermogen van de band – die afhankelijk is van de maximale aslast van uw bestelwagen – essentieel voor uw bandenkeuze. Vooral bij kleinere bestelwagens is de montage van de juiste bestelwagen banden van groot belang. Tijdens een APK-keuring is dit dan ook iets waar altijd streng op gecontroleerd wordt. Bij Bandimex zijn we volledig op de hoogte van de diverse typen bestelwagens en begrijpen we dat uw bestelwagen specifieke eisen stelt aan bestelwagen banden. Ons deskundige team staat klaar om u te adviseren over de beste bandenopties voor uw bestelwagen, zodat uw bestelwagen snel weer veilig en voordelig de weg op kan met de juiste banden voor uw voertuig.

Heeft u vragen over industriebanden, bestelwagen banden of vrachtwagen banden kopen? Aarzel niet en neem dan snel contact met ons op door te bellen naar 010 -429 65 22 of mailen naar info@bandimex.nl.. Bent u in de buurt? Wandel dan mét of zonder afspraak binnen bij onze vestiging in Rotterdam.

Openingstijden personenauto's

Openingstijden trucks

Pechservice

Bandenadvies op maat voor de regio Rotterdam

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.

Banden

Bekijk hier andere diensten

Gebruikte banden

Bent u op zoek naar A-merk gebruikte autobanden voor een voordelige prijs? Bij Bandimex in...

Motorbanden

Motorrijden is fantastisch, maar niet zonder risico’s. Een optimale grip en uitstekende we...

Caravan- en camperbanden

Op zoek naar de beste caravan- of camperbanden? Bij Bandimex hebben we alles wat u nodig h...

Industrie, vrachtwagen-, en bestelwagenbanden

Ontdek hoe Bandimex ook úw onderneming kan voorzien van banden van hoogwaardige kwaliteit....

Winterbanden huren

Sneeuw, hagel, regen, bladeren op het wegdek. Stuk voor stuk invloeden die de nodige risic...

Seizoensbanden

Op zoek naar de juiste banden voor alle seizoenen van het jaar? Ontdek onze seizoensbanden...