De betere bandenserivce sinds 1974

Banden

Op zoek naar banden in Rotterdam? Bandimex is dé Nr. 1 specialist in autobanden in Rotterdam Zuid. We helpen u graag voordelig slagen voor een nieuwe of gebruikte set banden. Kies uit een breed aanbod van alle gerenommeerde bandenmerken voor uw auto, motor, bestelwagen vrachtwagen, caravan of camper. Banden kopen in Rotterdam was nog nooit zo gemakkelijk met bandenadvies op maat. Bel direct naar 010-429 65 22 of kom langs bij onze vestiging in Rotterdam en ervaar wat ‘de betere bandenspecialist’ u te bieden heeft.

De juiste band voor elke klant

Bij Bandimex draait alles om het bieden van de perfecte banden in Rotterdam die aansluiten op de specifieke behoeften van uw voertuig. Of het nu gaat om een stadsauto, sportwagen, SUV, vrachtwagen of bestelwagen, met een goede set banden gaat u voor veiligheid en rijcomfort. Laat u adviseren over de (auto)banden in Rotterdam die aansluiten bij uw wagen en rijstijl. Met merken als Michelin, Bridgestone, Pirelli, Goodyear, Dunlop, GT Radial, Landsail, Continental, Hankook, Maxxis, Vredestein, Yokahama, Kumho, Toyo en Tyfoon bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en gaat u ieder seizoen met een veilig en comfortabel gevoel de weg op.    

 

Autobanden Rotterdam: Van aankoop tot onderhoud

Wist u dat u alleen al met een juiste bandenspanning maar liefst €100 euro op jaarbasis kunt besparen? Eenmaal voorzien van de juiste banden, is het belangrijk om uw banden zo goed mogelijk te onderhouden. Zo rijd u veiliger, zuiniger én verlengt u de levensduur van uw auto banden in Rotterdam. We raden u dan ook aan om na montage van uw nieuwe banden de uitlijning van uw voertuig te laten controleren en twee maandelijks de bandenspanning te checken. Zo weet u zeker dat deze op de juiste bandendruk staan en dat u het slijten van uw banden zo veel mogelijk beperkt. Heeft u uw band lek gereden? Ook dan staan we voor u klaar en repareren wij uw band op een vakkundige wijze hier in Rotterdam Zuid.

Let op: Na een aantal jaren is het noodzakelijk om uw banden te laten controleren, ongeacht het aantal kilometers die u er mee heeft gereden. Ondanks dat autobanden vaak nog voldoende profiel hebben, kan het rubber van de banden door het dag licht en de zon namelijk uitdrogen. Hierdoor ontstaan scheurtjes die uiteindelijk een klapband kunnen veroorzaken.

Gebruikte autobanden Rotterdam Zuid

Voordelig banden kopen in Rotterdam? Kies dan voor tweedehands autobanden in Rotterdam van diverse gerenommeerde A-merken zoals Michelin, Continental, Goodyear, Vredestein, Dunlop, Falken en Tyfoon, al vanaf €30 per band. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bandenhandel zijn wij bij Bandimex in staat om gebruikte autobanden in Rotterdam te keuren en aan te bieden tegen de scherpste prijs.

Bandenadvies op maat in regio Rotterdam

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam.

Banden

Ga direct naar

Staat u er wel eens bij stil hoe klein die vier vlakjes zijn die contact maken met de weg? Die kleine raakvlakjes moeten continu alle krachten overbrengen: als u optrekt, als u remt, als u een bocht neemt, altijd. Kortom, uw banden dragen een enorme verantwoordelijkheid.

Gebruikte banden

Bent u op zoek naar A-merk gebruikte autobanden voor een voordelige prijs? Bij Bandimex in...

Motorbanden

Motorrijden is fantastisch, maar niet zonder risico’s. Een optimale grip en uitstekende we...

Caravan- en camperbanden

Op zoek naar de beste caravan- of camperbanden? Bij Bandimex hebben we alles wat u nodig h...

Industrie, vrachtwagen-, en bestelwagenbanden

Ontdek hoe Bandimex ook úw onderneming kan voorzien van banden van hoogwaardige kwaliteit....

Winterbanden huren

Sneeuw, hagel, regen, bladeren op het wegdek. Stuk voor stuk invloeden die de nodige risic...

Seizoensbanden

Op zoek naar de juiste banden voor alle seizoenen van het jaar? Ontdek onze seizoensbanden...