Winterbanden: huren of kopen

Sneeuw, hagel, regen, bladeren op het wegdek. Stuk voor stuk invloeden die de nodige risico’s met zich meebrengen. Winterse omstandigheden vragen dan ook om een passende oplossing: de winterband. Zodra de temperatuur onder de 7 graden Celsius zakt, vergroten winterbanden uw veiligheid. Onder winterse omstandigheden bieden ze veel meer grip dan een doorsnee band en verkorten ze uw remweg aanzienlijk. Dat is niet alleen veiliger voor u, maar ook voor andere weggebruikers. Bovendien zijn winterbanden in veel wintersportlanden verplicht.

Uiteraard adviseert Bandimex u graag over de verschillende merken en mogelijkheden bij het kopen of huren van winterbanden in Rotterdam. Vrijwel alle banden van verschillende merken kunnen geleverd worden, zoals Michelin, Vredestein, Bridgestone, Fulda, Goodyear, Pirelli en Dunlop.

Meer veiligheid met winterbanden van Bandimex

Bij de productie van winterbanden wordt gebruik gemaakt van een speciaal rubbermengsel, waaraan silica is toegevoegd. Dit past zich makkelijk aan lage temperaturen aan waardoor de band soepel blijft en zich daarmee onderscheid ten opzichte van een zomerband. Daardoor zijn deze winterbanden ook in Nederland goed bruikbaar in de herfst en in het voorjaar. Ook al zijn de winters in Nederland de laatste jaren niet meer zo koud en valt er relatief weinig sneeuw. Het rijden met winterbanden heeft wel degelijk een positieve bijdrage aan uw veiligheid op de weg.

 

Daarom winterbanden in Rotterdam kopen:

• Kortere remweg
• Meer grip
• Betere waterafvoer
• Meer rijcomfort

Winterbanden in Rotterdam huren

Winterbanden zijn in veel wintersportlanden verplicht. Wilt u echter geen winterbanden kopen, maar wel met de auto op skivakantie? Wij verhuren de winterbanden compleet gemonteerd op onze velgen voor een stadsauto tot een grote SUV. Uw complete bandenset wordt gedemonteerd en opgeslagen in ons bandenhotel. Na afloop van de huurperiode worden de sets weer terug gewisseld.  Bent u geïnteresseerd? Huur dan voordelig een set winterbanden bij Bandimex in Rotterdam. Dat kan al vanaf 120 euro (voor 8 dagen).

Sneeuwkettingen huren

Wilt u alleen sneeuwkettingen huren? Of winterbanden huren in combinatie met sneeuwkettingen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sneeuwkettingen verhuren wij al vanaf 30 euro, tevens betaald u ook een borg.

Opslag zomer- en winterbanden te Rotterdam

Bandimex kan u ook van dienst zijn met de opslag van uw zomer- en/of winterbanden Rotterdam indien u hier zelf geen plaats voor heeft.

Openingstijden personenauto's

Openingstijden trucks

Pechservice

Bandenadvies op maat voor de regio Rotterdam

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.

Banden

Bekijk hier andere diensten

Gebruikte banden

Bent u op zoek naar A-merk gebruikte autobanden voor een voordelige prijs? Bij Bandimex in...

Motorbanden

Motorrijden is fantastisch, maar niet zonder risico’s. Een optimale grip en uitstekende we...

Caravan- en camperbanden

Op zoek naar de beste caravan- of camperbanden? Bij Bandimex hebben we alles wat u nodig h...

Industrie, vrachtwagen-, en bestelwagenbanden

Ontdek hoe Bandimex ook úw onderneming kan voorzien van banden van hoogwaardige kwaliteit....

Winterbanden huren

Sneeuw, hagel, regen, bladeren op het wegdek. Stuk voor stuk invloeden die de nodige risic...

Seizoensbanden

Op zoek naar de juiste banden voor alle seizoenen van het jaar? Ontdek onze seizoensbanden...