de betere bandenservice


Velgen reparatie: vakkundig en voordelig

Iedereen raakt met een wiel wel eens een stoeprand of ander obstakel. Zolang het bij een klein krasje blijft, is dit doorgaans niet erg. Maar zodra u zich stoort aan deukjes of krassen in uw velg of het beïnvloedt de rijprestaties, neem dan zeker contact op. 

Reparatie van velgen is dé oplossing bij oudere velgen. Deze worden vaak niet meer geproduceerd.
De meeste schade is vaak zo goed te herstellen, dat uw velg er weer als nieuw uitziet. Velgreparatie is doorgaans dan ook een goedkopere oplossing dan een hele nieuwe velg.
Helaas hebben wij tot nader order onze velgen reparatie stil moeten leggen. Voor velgen richten kunt u wel bij ons terecht!

Onderhoud velgen

Wielen worden warm door het rijden, en warm materiaal neemt makkelijker vuil en vocht op. Daarom is het belangrijk om regelmatig onderhoud te plegen op uw velgen. 
Gebruik in ieder geval geen velgenreiniger die zuren bevat; daardoor worden de velgen schraal en zullen deze alleen maar meer vuil opnemen. 

Wielen wassen voor slechts € 10,-!
Bandimex biedt het wassen van wielen aan voor slechts 10 euro! Ze worden dan gereinigd in onze professionele wielenwasmachine. Hierbij wordt ook de binnenkant van de velg gereinigd. 
Om het plaatje helemaal compleet te maken kunt u de velgen daarna in de was zetten. Dit genereert een beschermlaag waardoor vuil zich minder snel hecht aan de velg, en ook makkelijker te verwijderen is. 
Velgenwas is bij Bandimex te verkrijgen voor € 24,95. Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail