de betere bandenservice


Acties

Gratis uitlijn check

Rijdt je auto niet meer goed rechtdoor? Of is de wegligging anders dan voorheen? Dan moet de auto uitgelijnd worden!

Laat nu GRATIS bij Bandimex de uitlijning van je auto controleren!

Wij controleren hierbij de vooras en de achteras. Mochten er naar aanleiding van de controlemeting correcties uitgevoerd moeten worden, dan bedragen de kosten hiervoor € 35,-. Hier is 1 uur arbeid bij inbegrepen! Uiteraard wordt er hierover eerst met u overlegd.

Voorwaarden:
- Uitgesloten van deze actie: Amerikaanse voertuigen, oldtimers en exotische voertuigen (zoals Porsche)
- Deze actie is geldig van 1 juli tot 31 augustus 2019Gratis Total tankkaart bij aankoop van Falken winter- of all season banden

Wegens succes biedt Falken deze actie nog een keer aan dit jaar!

Van 15 september tot 30 november 2018 krijgen onze klanten bij aankoop van Falken winter- en all season banden een Total tankpas cadeau. U ontvangt een Total tankkaart t.w.v. 15 euro bij aankoop van 2 banden of 30 euro bij aankoop van een complete set.
Verder worden onder de deelnemers in heel Europa nog eens 10 snowboards van het merk Nitro verloot, waarbij het om een limited edition gaat met Falken design. De Total tankactie is van toepassing bij aanschaf van de Falken Eurowinter HS01, Eurowinter HS01 SUV, Eurowinter VAN01, Euroall Season AS210, Euroall Season AS200 en de Euroall Season VAN11 vanaf 16 inch en hoger.


Heb je een lange remweg?

Een noodstop gemaakt? Of wil je sowieso je remmen laten controleren? Wij hebben een actie!

Gedurende de hele maand september 2017 bij aanschaf van remblokken en remschijven voor je auto GRATIS montage!

Remschijven en met name remblokken zijn onderhevig aan slijtage door de wrijving die ontstaat als je het rempedaal indrukt. Hierdoor slijt het frictiemateriaal van de blokken. De remschijven slijten ook, maar in mindere mate. Remschijven gaan doorgaans twee keer zo lang mee dan remblokken.
Onder invloed van water en vuil slijten remdelen ook. Tevens zijn remschijven onderhevig aan roest (door regenwater bijv.) en hebben ze te maken met veel warmte-ontwikkeling. Simpel samenvattend kun je stellen dat elke keer als je je rempedaal aanraakt er slijtage plaatsvindt van bovengenoemde rem-onderdelen, dus van de blokken en schijven. Oudere auto’s hebben aan de achterzijde vaak geen remblokken en remschijven, maar remtrommels en remschoenen. Deze zorgen ook voor vertraging maar zijn bij auto’s minder effectief dan schijven met blokken.

Bel 010 - 429 65 22 voor een afspraak!

Nu is het moment daar om met remdelen iets te doen vanwege het slechte weer wat nadert! Vaak wordt er in de zomer harder en meer gereden waardoor remmen het zwaarder te verduren hebben gehad. En vaak is er in de zomer met een caravan of aanhanger gereden waardoor remmen NOG meer hebben moeten lijden. Normaliter kost het monteren van blokken en schijven kost gemiddeld € 57,50 per as, tel dus uit je winst!

Deze actie is alleen geldig in vestiging Rotterdam.ANWB Zomerbandentest 2016

Wij hebben deze test eens goed bekeken, en wat blijkt? Bandimex levert de top 5-banden wel heel voordelig!

Zomerbanden kopen Rotterdam


Bandimex Outletsale: zondag 29 november 2016 - 10.00-17.00 uur

Voordelig slagen voor nieuwe banden, gebruikte banden en velgensets van topmerken? En profiteren van gratis bandenopslag? Kom dan op zondag 29 november 2016 tussen 10.00 en 17.00 naar Bandimex aan de Waalstraat 2 in Rotterdam.


Wielen wassen vanaf 10 euro!

Uw wielen weer helemaal schoon zonder dat u vieze handen krijgt? Laat ze dan reinigen in onze professionele wielenwasmachine. Het reinigen van een complete bandenset doen we al vanaf 10 euro! Vraag naar de voorwaarden.

Bel vandaag nog voor een afspraak: 010 429 65 22.

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail