de betere bandenservice


Meer grip, meer rijcomfort

Staat u er wel eens bij stil hoe klein die vier vlakjes zijn die contact maken met de weg? Die kleine raakvlakjes moeten continu alle krachten overbrengen: als u optrekt, als u remt, als u een bocht neemt, altijd. Kortom, uw banden dragen een enorme verantwoordelijkheid.

De juiste band voor elke klant

Bandimex levert banden van alle gerenommeerde bandenmerken, zoals Michelin, Bridgestone, Pirelli, Dunlop, GT Radial, Viking, Continental, Hankook, Maxxis, Vredestein, Yokahama, Kumho, Toyo, Tyfoon. Naast nieuwe banden, leveren we ook gebruikte banden uit voorraad. Maar dat niet alleen. We hebben ook de kennis en apparatuur in huis om u op andere vlakken te helpen. Of het nu gaat om reparatie, het balanceren of de opslag van uw zomer- en winterbanden. Bandimex helpt u graag op weg.

Voordelig slagen voor een nieuwe of gebruikte set zomerbanden of winterbanden? Klik hier of neem contact met ons op.

TIP: bespaar geld met de juiste bandenspanning
Het controleren van uw bandenspanning is een kleine moeite en het levert u veel voordeel op. Niet alleen slijten uw banden minder snel, u rijdt ook veiliger en zuiniger. Uit recent onderzoek is gebleken dat het maandelijks checken en eventueel aanpassen van uw bandenspanning u op jaarbasis zo'n 100 euro bespaart.

Uitlijnen autobanden
Het is aan te bevelen om af en toe de auto opnieuw uit te laten lijnen, zeker na de montage van nieuwe banden. Hierbij worden alle wielstanden gecontroleerd en volgens fabrieksspecificaties afgesteld. Dat zorgt ervoor dat de auto goed spoort en de wegligging heeft zoals de fabrikant bedoelt. Het voorkomt ook het scheef afslijten van de banden, wat nadelig kan zijn voor de wegligging en de levensduur van de banden.

Ouderdom autobanden
Ook als een band maar weinig kilometers maakt en dus ook na jaren nog voldoende profiel heeft, kan deze toch versleten zijn. Dat heeft te maken met de leeftijd van de band. Na jaren kan het rubber verdrogen, waardoor scheurtjes kunnen ontstaan. En die kunnen een klapband veroorzaken.
Wilt u dit na laten kijken? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail