de betere bandenservice


Bandimex: de complete bandenservice

Bandimex is door de jaren heen uitgegroeid tot een expert op het gebied van banden. U kunt dan ook voor al uw bandenzaken bij ons terecht:
uitlijnen
•balanceren
•winterbandenverhuur
•sneeuwkettingenverhuur
•bandenopslag
•bandreparatie
•velgreparatie

Auto uitlijnen

Een goed uitgelijnde auto betekent onder andere minder brandstofverbruik, minder slijtage van banden en onderdelen en een betere wegligging. Kortom, meer rijplezier. Stuurt uw auto zwaar of wijkt hij bijvoorbeeld uit naar één kant? Kom dan zeker even langs. Want het uitlijnen van uw auto verhoogt niet alleen de veiligheid in het verkeer, u bent aan het einde van de rit ook gewoon voordeliger uit. Uw auto professioneel laten uitlijnen kan al vanaf 55 euro.

Balanceren banden en wielen 

Trilt uw stuur vanaf een bepaalde snelheid? Laat dan uw wielen opnieuw balanceren. Want net als het optimaal laten uitlijnen van uw auto, kan ook het balanceren van uw wielen u geld besparen. Bovendien verhoogt het uw rijcomfort en veiligheid. Bandimex balanceert al vanaf 9,50 euro per band

Verhuur winterbanden

Winterbanden zijn in veel wintersportlanden verplicht. Wilt u echter geen winterbanden kopen, maar wel met de auto op skivakantie? Huur dan voordelig een set winterbanden bij Bandimex. Dat kan al vanaf 100 euro (voor 8 dagen)

Verhuur sneeuwkettingen 

Wilt u alleen sneeuwkettingen huren? Of winterbanden huren in combinatie met sneeuwkettingen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Sneeuwkettingen verhuren wij al vanaf 15 euro per week

Bandenopslag 

Uw set zomer- en winterbanden voordelig in topconditie houden? Dat kan in ons 5-sterren bandenhotel. Voor slechts 42,36 euro per jaar slaan wij ze op en heeft u er geen omkijken meer naar (21,18 euro per seizoen).

Bandreparatie: vakkundig en snel 

Een lekke band hoeft lang niet altijd te worden vervangen. Tijdens uw bezoek zal een grondige inspectie uitwijzen wat de beste oplossing is. Als hij verder geen gebreken vertoont, repareert Bandimex uw band met een manchetpleister of een paraplu-vormige pleister. Daarna wordt hij weer op de juiste spanning gebracht en vakkundig uitgebalanceerd.  

Velgreparatie

Uw velg beschadigd aan een stoeprand of ander obstakel? In de meeste gevallen is deze schade prima te herstellen en ziet uw velg er weer uit als nieuw. 
Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail