de betere bandenservice


Reviews Bandimex

Bandimex is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.
Heeft u een bezoek gebracht aan Bandimex en wilt u ook een review plaatsen? Dat kan heel eenvoudig via deze link
  • Gemiddeld

    9
    100%
    86

Laatste beoordelingen

  • Guy (Roosendaal, 02-09-2021)

    Snel, betrouwbaar en betaalbaar
    Absolute TOP service. Gebeld, binnen een uur hulp op locatie en een nog een uurtje later weer de weg op! Een absolute aanrader, snelle open communicatie en prima tarieven. Daar gaan we zeker terugkomen!

    10
    ja
  • Bold (Rotterdam, 26-02-2021)

    Beste Service!
    Echte professionals, vriendelijk, leveren de beste service en denken altijd goed mee!

    10
    ja
  • Carla (Numansdorp, 10-09-2020)

    Top service !
    Top service !

    9
    ja
  • Simone (Hekelingen, 09-09-2020)

    Toppers !
    Ook vandaag weer onze redder in nood #lekke band !

    10
    ja
  • Amanda kramer (hellevoetsluis, 09-09-2020)

    Top service !!
    wij zijn al heel wat jaren klant bij Piet en kan eeelijk zeggen dat dit nog een echt ouderwets bedrijf is zoals je ze wilt zien, goede service, eerlijke mensen.

    10
    ja
  • Meindert (Oostvoorne , 08-09-2020)

    Top
    Top bedrijf

    10
    ja
  • D.J. Hoogstad (Akersloot, 08-09-2020)

    Uitstekend
    Goede afspraken, punktueel en niet te duur

    9
    ja
  • Edwin de jong (Bleiswijk , 08-09-2020)

    Super gezellig en goed team
    Altijd aardig koffie staat klaar wat wil je nog meer als je er toch bent banden keuze en velgen zijn perfect voor ieder wat wils

    10
    ja
  • Robert (Rotterdam, 08-09-2020)

    Bij Bandimex gaan vakmanschap en klantgerichtheid samen hand in hand.
    De flexibiliteit bij het plannen van een afspraak, de goede sfeer in het bedrijf die je proeft terwijl je wacht tijdens een bandenwissel en de kwaliteit van het geleverde werk maken dat ik al jaren een zeer tevreden klant van Bandimex ben.

    10
    ja
  • Sander Geenen (Ridderkerk, 08-09-2020)

    Topbedrijf
    ik kom hier nu zo 15 jaar goede service en gezellige mensen

    10
    ja

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail