de betere bandenservice


Reviews Bandimex

Bandimex is een samenwerking gestart met Klantenvertellen.nl om onze klanttevredenheid in kaart te brengen.
Heeft u een bezoek gebracht aan Bandimex en wilt u ook een review plaatsen? Dat kan heel eenvoudig via deze link
  • Gemiddeld

    8
    8.7
    9.2
    8.8
    8.8
    8.5
    8.9
    9.2

Alle beoordelingen

  • Een band die langzaam leegliep, kon gelijk komen, band geplakt en zeer snel weer op de weg.
    Goede service.

    Louis (Rotterdam, 10-12-2018)

    8.9
    ja
    8
    9
    9
    9
    9
    9
    9
  • Ik heb sinds juni een nieuwe auto dus ik heb nieuwe velgen en banden nodig.
    Ik heb goed contact en advies gekregen van Piet.en hij heeft een mooi set velgen en banden voor mij uitgezocht.
    Prima gedaan ben zeer tevreden.
    Beveel het zeker

    Leen (Pernis , 03-12-2018)

    9.4
    ja
    9
    10
    10
    9
    9
    9
    10
  • Goede uitleg van de werkzaamheden en service gerichtheid. Uitlijnen, balanceren en velgen laten richten. Top gedaan! Keep up the good work.

    Revelino (Schiedam, 30-11-2018)

    9.1
    ja
    9
    10
    9
    9
    9
    9
    9
  • Afgelopen zaterdag mijn eerste ervaring met Bandimex Rotterdam gehad. Ik kan niet anders zeggen dan top bandenzaak. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel dat hun werk met plezier uitvoert tegen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het was het ritj

    Barend (Deventer , 26-11-2018)

    10
    ja
    10
    10
    10
    10
    10
    10
  • Altijd vriendelijk, leuk personeel en elke afspraak verloopt soepel.

    Matthijs (Hoogvliet, 18-09-2018)

    8.9
    ja
    7
    9
    9
    8
    9
    10
    10
  • na banden wissel wieldop verloren,absoluut zonder gezeur perfect opgelost! voor mij een dikke TIEN!

    Jan (dordrecht, 15-07-2018)

    9.2
    ja
    9
    9
    9
    9
    9
    10
  • Matige feedback, je moet zelf vaak achter de zaken aan gaan.

    Frans (Moerdijk, 26-06-2018)

    5.9
    ja
    6
    8
    5
    7
    7
    5
    3
  • Nu drie keer bij Bandimex geweest. 1 x waren mijn banden kwijt en heb ik ruim twee daar gezeten terwijl ze op zoek waren naar mijn banden. Vandaag wederom in totaal 1h40m zitten wachten. Afspraak was om 08:30, auto ging pas na 09:00 de brug op. Vervolgens

    C (Schouwen-Duiveland, 04-05-2018)

    4
    nee
    3
    5
  • Klantgericht EN PROFESSIONEEL SERVICE !IN KORT - HEEL TEVREDEN. Goede communicatie .

    Raycho (Rotterdam, 21-04-2018)

    9
    ja
    10
    10
    6
    7
    10
    10
    10
  • Op hele korte termijn een afspraak gekregen en bereikbaarheid is echt goed. Werd me ook flexwerkplek aangeboden. Dit was echt perfect. Kan dit uurtje dan nuttig benutten. Zeker aan te bevelen.

    Ahmet (Capelle aan den IJssel, 29-03-2018)

    10
    ja
    10
    10
    10
    10
    10

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+ Delen via e-mail