de betere bandenservice


Bandimex, goed op weg sinds 1974

Bandimex werd in 1974 opgericht door Wim Hoogstad. Onder zijn leiding, en later die van zoon Piet, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving. Kwaliteit, deskundig advies en uitstekende service zijn nog altijd belangrijke pijlers van de bandenspecialist. 

Bandimex door de jaren heen

In de beginjaren richtte de bandenservice zich voornamelijk op het vervangen van banden. Door de jaren heen is het bedrijf blijven groeien en vernieuwen. Zo breidde in 2007 het werkoppervlak uit van 300 naar 3.000 m2 met onder meer 6 werkplekken voor personenauto's en vrachtwagens. Werkplekken voorzien van de modernste apparatuur, zodat de deskundige monteurs klanten altijd snel op weg kunnen helpen. Naast een goed uitgeruste werkplaats, huisvest de Waalstraat 2 ook een indrukwekkend bandenhotel voor de opslag van zomer- en winterbanden. Kortom, voor ál uw bandenzaken heeft u genoeg aan één adres. 

Gratis WiFi en verse koffie

Sinds de verbouwing hebben klanten vanuit de comfortabele wacht- en werkruimte direct zicht op de werkplaats, een soort 'open keuken'. U ziet dus ook dat onze bandenexperts zorgvuldig met uw kostbare bezit omgaan. Verder is versgemalen koffie en gratis WiFi, zodat u kunt werken terwijl u wacht.

VACO erkend

Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Als lid van deze vereniging heeft Bandimex veel aandacht voor arbo- en milieuzorg en voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen op Google+ Delen via e-mail