de betere bandenservice


Bandimex, goed op weg sinds 1974

Bandimex werd in 1974 opgericht door Wim Hoogstad. Onder zijn leiding, en later die van zoon Piet, is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam en omgeving. Kwaliteit, deskundig advies en uitstekende service zijn nog altijd belangrijke pijlers van de bandenspecialist. 

Bandimex door de jaren heen

In de beginjaren richtte de bandenservice zich voornamelijk op het vervangen van banden. Door de jaren heen is het bedrijf blijven groeien en vernieuwen. Zo breidde in 2007 het werkoppervlak uit van 300 naar 3.000 m2 met onder meer 6 werkplekken voor personenauto's en vrachtwagens. Werkplekken voorzien van de modernste apparatuur, zodat de deskundige monteurs klanten altijd snel op weg kunnen helpen. Naast een goed uitgeruste werkplaats, huisvest er ook een indrukwekkend bandenhotel voor de opslag van zomer- en winterbanden. Kortom, voor ál uw bandenzaken heeft u genoeg aan één adres. 

Fusie met PJ Bandenservice

1 Januari 2020 heeft Bandimex collega-bedrijf PJ Bandenservice overgenomen. De eigenaar van PJ Bandenservice is van zijn welverdiende pensioen gaan genieten en Piet Hoogstad (eigenaar Bandimex) zag een mooie kans om door het samenvoegen van beide bedrijven een grotere rol te gaan spelen in de banden- en wielenwereld in de regio Rotterdam.
 
Het eerste halfjaar zijn er op de achtergrond al veel activiteiten samengegaan, maar werden de werkzaamheden vanuit twee locaties uitgevoerd. Sinds 1 juli hebben we de beide bedrijven ook fysiek samengevoegd en wel bij de locatie van PJ Bandenservice aan de Van Meelstraat 3 in Rotterdam. Deze locatie ligt centraal in de Waalhaven, naast de KPN-zendmast. Daarnaast werd een nieuw centraal systeem uitgerold waardoor beide bedrijven vanuit één administratie werken. Het pand zal langzaam de uitstraling krijgen van het oude Bandimex pand. Het Bandimex oranje zal overal zichtbaar worden. 

Onze hoogstaande service zal gelijk blijven als u van ons gewend was in de oude locatie. Door de fusie onderscheiden wij ons nog meer t.o.v. onze concullega’s op het gebied van het uitlijnen van personenauto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen en campers. Voor vrachtwagens is het ook mogelijk om dit op locatie uit te voeren. Door de vergroting van de capaciteit zijn wij nog meer in staat om ad-hoc werkzaamheden uit te voeren en kunnen we in het algemeen meer werkzaamheden verrichten.

Kennismaken met onze concurrerende prijzen en specialistische medewerkers? Bel dan 010-429 65 22 of loop binnen zonder afspraak in onze vestiging in Rotterdam. Dan ontdekt u meteen wat we bedoelen met ‘de betere bandenservice’.

VACO erkend

Vereniging VACO is de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche in Nederland. Als lid van deze vereniging heeft Bandimex veel aandacht voor arbo- en milieuzorg en voldoen we aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail