de betere bandenservice


Huur winterbanden online


Bij Bandimex kunt u ook winterbanden huren, dit is makkelijk wanneer u (eenmalig) naar bijvoorbeeld een wintersportgebied gaat. De minimale huurperiode hiervoor is 8 dagen. 

Beoordeel Bandenspecialist Bandimex op huren.nl

Winterbanden huren

Bandimex verhuurt banden van verschillende merken en voor vele typen auto’s, compleet op stalen velg. Wanneer banden versleten zijn kan het gevaarlijk zijn om hier nog mee te rijden, daarom worden banden met minder dan 5 millimeter profiel niet meer verhuurd. Vaak worden de huursets na het seizoen als gebruikt te koop aangeboden, hier kunt u als klant weer van profiteren.
Ook ruilt Bandimex gebruikte sets winterbanden in bij aanschaf van een nieuwe set.

Hoe gaan wij te werk?

Wij verhuren de winterbanden compleet gemonteerd op onze velgen. Uw set banden gaat onder de auto vandaan en blijft bij ons achter als borg voor de set winterbanden die met u mee gaat. 

Winterbanden met TPMS

Heeft uw auto een direct TPMS-systeem en wilt u ook tijdens de huurperiode van uw winterbanden gebruik blijven maken van dit systeem? Standaard hebben verhuursets deze optie niet, maar wij bieden u tegen een meerprijs de mogelijkheid om specifieke winterbanden onder uw auto te monteren waarbij dit systeem actief blijft.
Indien u generieke winterbanden onder uw auto laat zetten, zonder TPMS, dan zal er tijdens de huurperiode een foutmelding in uw dashboard verschijnen en zal het systeem niet actief zijn.
Vraag ons om de mogelijkheden!

Zon- en feestdagen gesloten

Bandimex is tijdens zon- en feestdagen gesloten. Houd hier rekening mee bij het invullen van het onderstaande formulier en geef alstublieft als periode data de dagen op waarop wij open zijn en wij de banden daadwerkelijk kunnen monteren en innemen.

Winterbanden huren

Ik wil:
Informatie
Reserveren
 
Periode
Van: * (dd-mm-jjjj)
Tot en met: * (dd-mm-jjjj)
 
Uw adresgegevens
Dhr. / Mevr.: * De heer
Mevrouw
Voorletter(s): *
Achternaam: *
Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
E-mail: *
Telefoon: *
Heeft u al eerder gehuurd bij Bandimex? Ja
Nee
 
Gegevens voertuig
Merk auto: *
Type auto: *
Kenteken: *
Bouwjaar: *
Motor inhoud:
Bandenmaat:
Aantal wielmoeren: namelijk:
 
Extra artikelen
Wilt u sneeuwkettingen erbij huren? Ja   Nee
Wilt u sneeuwkettingen erbij kopen? Ja   Nee


Deel deze pagina:
Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Linkedin Delen via e-mail